סלט חם תפוחי אדמה וגבינה צהובה

חדשות כיפה אחת מל"ו 07/09/06 00:00 יד באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

3 כוסות קוביות תפוחי אדמה מבושלים,

120 גרם קוביות גבינה צהובה,

1 כף זרעוני שומשום,

1 כף שמן,

1 בצל קטן קצוץ,

2 גבעולי סלרי קצוצים,

2 כפות רוטב צרפתי,

2 כפות מיונית,

מלח ופלפל לפי הטעם.

הוראות הכנה

הזהיבי את זרעוני השומשום במחבת, בחשי והקפידי שלא יחרכו. תני את השמן בסיר והשחימי בתוכו את הבצל והסלרי, הוסיפי את קוביות תפוחי האדמה, את הרוטב ואת המיונית, תבלי במלח ופלפל ערבבי בזהירות והקפידי שהכל יתחמם בצורה אחידה. הכניסי לסיר את קוביות הגבינה והמשיכי לערבב עד שהגבינה תימס. זרי את זרעוני השומשום מלמעלה והגישי מיד.

הערות

כתבות נוספות