סלט חומוס ספרדי

חדשות כיפה אחת מל"ו 06/09/06 00:00 יג באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

¼ כוס צימוקים רחוצים, מושרים במים קרים לחצי שעה, שטופים ומסוננים

2 וחצי כוסות חומוס מבושל

חצי כוס פלפל אדום חתוך לקוביות

חצי כוס בצל ירוק קצוץ (רק החלקים הלבנים)

2 כפות עלי נענע קצוצים, 3 כפות פטרוזיליה קצוצה

לרוטב:

¼ כוס שמן זית, ½ כפית טימין, 3 כפות מיץ לימון, ¼ כפית מלח,1/2 כפית פלפל שחור, 3 כפות זיתים ממולאים פורסים (לא חובה)

הוראות הכנה

מערבבים את כל חומרי הסלט. מערבבים בצנצנת עם מכסה מתברג את כל צרכי הרוטב, יוצקים על הסלט ומקשטים בזיתים.

הערות

כתבות נוספות