מצרכים
750 גרם עלי תרד שטופים היטב ומיובשים
5 חופנים עלי רוקט שטופים היטב ומיובשים
300 גרם תפוחי עץ מיובשים, חתוכים לרבעים
300 גרם תות-שדה טרי מוצק, פרוס
לרוטב:
3 כפות שמן
3 כפות שמן זית
5 כפות דבש
3 שיני שום כתושות
3 כפות חומץ בן יין
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
1 כף סוכר
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
1. קוצצים גס את עלי התרד והרוקט, ומעבירים לקערה. מוסיפים את תפוחי-העץ והתותים.
2. מערבבים היטב בקערית את כל חומרי הרוטב, ויוצקים על הסלט ממש לפני ההגשה.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות בישולה