סלט הכרוב המוחץ

חדשות כיפה giga5 19/10/06 00:00 כז בתשרי התשסז

מצרכים

2 פלפלים (כדאי לגוון בצבע)

3 - 4 שיני שום (אני משתמשת בקפוא של דורות)

מעט שמיר (כנ"ל)

2 גזרים בינוניים

2 מלפפונים

1/2 כרוב לבן.

2 בצל לבן.

לרוטב:

3 כוסות מים

1 כוס חומץ

כף מלח

1/2 כוס סוכר (אפשר גם פחות)

1/4 כוס שמן

הוראות הכנה

לחתוך את הירקות - כרוב לקצוץ, מלפפון וגזר לטבעות דקות,פלפל ובצל לרצועות דקות.

להרתיח את חומרי הרוטב לשפוך על הירקות ולערבב.

כשמתקרר מעבירים למקרר.

נשמר היטב במקרר לתקופה

הערות

המתכון באדיבות לאה ס. פורום אוכל כשר YNET

כתבות נוספות