סלט דלעת (טירשי קרע)

חדשות כיפה אחת מל"ו 15/10/06 00:00 כג בתשרי התשסז

מצרכים

/2 ק"ג (נטו) דלעת, קלופה ומנוקה

6 שיני שום, כתושות

1/2-1/4 כפית כמון טחון

מיץ מלימון וחצי

1/4 כפית פלפלת חריפה או הריסה

מלח

הוראות הכנה

+ מבשלים את הדלעת במים עד שהיא מתרככת. מסננים היטב ומועכים לפירה.

+ מעבירים לקערה רחבה ומתבלים בשום, כמון, לימון, פלפלת חריפה ומלח.

+ מערבבים היטב ומגישים

הערות

המתכון באדיבות פסקל פרץ רובין

כתבות נוספות