סלט גזר

חדשות כיפה אחת מל"ו 23/08/06 00:00 כט באב התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

ק"ג גזר קלוף ופרוס לפרוסות

מים

בצל בינוני חתוך לטבעות מופרדות

פלפל ירוק חתוך לטבעות

200 גר´ אפונה ירוקה קפואה מופשרת

לרוטב:

שליש כוס שמן תירס או חמניות

חצי כוס סוכר חום

3 – 4 כפות חומץ הדרים

חצי כוס מים, חצי כפית מלח, כף חרדל, כף רוטב רויאל, רבע פית פלפל לבן, שקית משקה מרק עגבניות מהיר הכנה.

הוראות הכנה

מבשלים את הגזר במים שמכסים אותו כ 5- 7 דקות. שוטפים מייד במי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.

שמים בקערת סלט שכבות של גזר, בצל, פלפל ירוק ואפונה לסירוגין.

מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט.

הסלט נשמר שבועיים במקרר.

הערות

כתבות נוספות