סלט בטטות ופלפלים קלויים ברוטב זנגוויל

חדשות כיפה אחת מל"ו 01/10/06 00:00 ט בתשרי התשסז

מצרכים

2 בטטות גדולות קלופות

2 פלפלים אדומים

2 פלפלים אדומים חריפים

שמן לטיגון

צרור רוקט

חומרים לרוטב:

מיץ משני לימונים

רבע כוס שמן חמניות

2 כפיות זנגוויל טרי מגורר

2 שיני שום כתושות

כף דבש

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה

פורסים את הבטטות לעיגולים בעובי ס"מ ומבשלים במי מלח עד שמתחיל להתרכך (לא יותר מידי!), מסננים ומצננים לטמפרטורת החדר.

בינתיים קולים את הפלפלים משני הסוגים, וקולפים ומסירים גרעינים, חותכים לרצועות דקות וארוכות.

מחממים במחבת מעט שמן ומטגנים את פרוסות הבטטה משני הצדדים עד להזהבה.

מסדרים את עלי הרוקט, הפלפלים והבטטות בצלחת הגשה. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב, יוצקים ומגישים מייד

הערות

כתבות נוספות