סלט בורגול

חדשות כיפה מיצמיצ 12/09/10 00:00 ד בתשרי התשעא

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

כוסות בורגול

1 בצל קצוץ

2 גזרים חתוכים לקוביות

2 כפות שמן זית

חופן צימוקים וקשיו

0.5 כפית קינמון

0.5 כפית כורכום

0.5 כפית פפריקה מתוקה

0.5 כפית כמון

מלח ופלפל לפי הטעם

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

אופן ההכנה:

לשרות את הבורגול במים ל - 20 דקות.

להקפיץ במחבת גדולה את הבצל והגזר, להוסיף את התבלינים, את הקשיו ואת הצימוקים.

מקפיצים 10 דקות עד שהבצל מוזהב.

מוסיפים את הבורגול ומקפיצים לעוד 5 דקות.

מניחים בצלחת ומגישים עם פלחי תפוז.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

הערות :
אפשר להכין עם בורגול דק.
ואם מכינים עם בורגול עבה להשרות יותר מ-20 דקות

המתכון באדיבות מקור המתכון: מסעדת סקופ

כתבות נוספות