מצרכים
כוסות בורגול
1 בצל קצוץ
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית
חופן צימוקים וקשיו
0.5 כפית קינמון
0.5 כפית כורכום
0.5 כפית פפריקה מתוקה
0.5 כפית כמון
מלח ופלפל לפי הטעם
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
אופן ההכנה:
לשרות את הבורגול במים ל - 20 דקות.
להקפיץ במחבת גדולה את הבצל והגזר, להוסיף את התבלינים, את הקשיו ואת הצימוקים.
מקפיצים 10 דקות עד שהבצל מוזהב.
מוסיפים את הבורגול ומקפיצים לעוד 5 דקות.
מניחים בצלחת ומגישים עם פלחי תפוז.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות מקור המתכון: מסעדת סקופ