סלט אננס תירס ופטריות

חדשות כיפה אחת מל"ו 15/08/06 00:00 כא באב התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

¾ קופסת קוביות אננס משומרות

קופסא קטנה פטריות חתוכות משומרות

¾ קופסת תירס גמדי משומר פרוס (או שימורי תירס רגיל)

חצי בצל קטן חתוך לקוביות קטנות

4 כפות מיונז

4 – 5 כפות מנוזלי שימורי האננס

¼ כפית מלח

כף גדושה אבקת סוכר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מסננים את האננס (שומרים את הנוזלים) ומעבירים לקערה, מוסיפים את שאר השימורים (מסוננים גם) ואת הבצל הקצוץ. מערבבים בנפרד את חומרי הרוטב ויוצקים. מערבבים היטב.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

אני מוותרת על האננס ועל הסוכר.

כתבות נוספות