כנפי עוף פריכות

חדשות כיפה אחת מל"ו 07/03/07 00:00 יז באדר התשסז

מצרכים

חבילת כנפיים מופשרת

חצי כוס קטשופ

חצי כוס מיונז (אפשר גם דל קלוריות)

פירורי לחם

הוראות הכנה

לוקחים שתי צלחות.

בצלחת אחת מערבבים קטשופ עם מיונז

בצלחת השנייה מניחים פירורי לחם (אפשר לתבל לפי הטעם או לוותר על זה. לדעתי עדיף לוותר).

טובלים את הכנפיים בצלחת הראשונה ואחר כך בשנייה (כלומר קודם בתערובת קטשופ ומיונז ואח"כ בפירורים)

מניחים בתבנית משומנת קלות ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה.

הערות

5 מנות מנה אהובה מאוד על ילדים - כולל סרבני אוכל!

כתבות נוספות