מצרכים
כרוב ירוק קצוץ
2 גזרים מרוסקים
לרוטב:
כוס וחצי מיונז
3 כפות שמנת חמוצה (לא חובה)
שליש כוס חומץ
רבע כוס סוכר
כמה טיפות טבסקו
מלח ופלפל.
הכנה:
מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב. מוסיפים את הכרוב והגזר.
משהים שעה במקרר לספיגת טעמים.
תוספת: אפשר להוסיף בצל קטן קצוץ.
הוראות הכנה
מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב. מוסיפים את הכרוב והגזר.
משהים שעה במקרר לספיגת טעמים.
תוספת: אפשר להוסיף בצל קטן קצוץ.