קורקבנים

חדשות כיפה מיצמיצ 01/05/08 00:00 כו בניסן התשסח

מצרכים

בצל

2 כפות פפריקה מתוקה

כף אבקת מרק עוף

וקורקבנים

הוראות הכנה

אין כמויות כי הכל לפי העין...

מנקים את הקורקבנים היטב היטב! כולל פעמיים להרתיח ולהחליף את הנוזלים,כל זאת כדי שלא יהיה מלוח.

מטגנים הרבה בצל בסיר,(אני מעדיפה בסיר לחץ,מקצר את הבישול הארוך) כשזהוב, מפזרים 2 כפות פפריקה מתוקה וכף אבקת מרק עוף. מטגנים קצת את התבלינים, מוסיפים את הקורקבנים , מטגנים קצת בתערובת, מוסיפים מים לכיסוי, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים לפחות שעתיים. צריך לבדוק כל הזמן שהמים לא נעלמו, אם כן - להוסיף מים רותחים.

בסוף אפשר להוסיף פטריות מקופסא ולהסמיך את הרוטב המתקבל באבקת מרק פטריות.

הערות

כתבות נוספות