ממרח בטעם כבד

חדשות כיפה מיצמיצ 01/05/08 00:00 כו בניסן התשסח

צילום: pixabay
צילום: pixabay

מצרכים

חציל גדול חתוך לדיסקיות בעובי של 3/4 ס"מ

2 בצלים חתוכים לטבעות

3 ביצים קשות

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

ניתן למי שאוהב להוסיף 2 כפות ברנדי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

טגני פרוסות החציל עד הזהבה

ספגי את השמן העודף בנייר סופג ולאחר מכן הטי את הצלחת כלפי הכיור ובעזרת עוד נייר סופג לחצי על החצילים על מנת שייצא כמה שיותר שמן מן החציל המטוגן ( אחרת הטעם כל כך שומני שלא עושה טוב בגוף)

טגני 1 בצל עד שקיפות

הוסיפי 2 ביצים קשות.

מלח פלפל

ובעזרת פוד פרוססור או דומהו ( בלנדר וכו´..) תטחני מעט עד השכול יחדיו יגיע למצב של עיסה אחידה וקדימה למקרר בקופסית סגורה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות