טורטיה ברוטב פסטו

חדשות כיפה הנהלת הקהילות 26/05/11 12:31 כב באייר התשעא

צילום: shutterstockS
צילום: shutterstockS

מצרכים

אריזת ´´פסטה נונה- רוטב פסטו´´

4 טורטיות

4 כדורי מוצרלה

12 עגבניות שרי חצויות

רוקט שטוף ומתובל בשמן זית

חומץ בלסמי

ומיץ לימון.

הוראות הכנה

מורחים כל טורטיה ברוטב פסטו פסטה נונה בכמות נדיבה.

פורסים כל כדור מוצרלה לפרוסות דקות ומניחים על הפסטו.

אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שהגבינה מבעבעת.

מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את הרוקט ועגבניות השרי.

הערות

המתכון באדיבות השף בועז קוינטנר, חברת ´´פסטה נונה´´

כתבות נוספות