בורקס בשר

חדשות כיפה מומינאבא 03/09/07 00:00 כ באלול התשסז

מצרכים

חצי קילו בשר טחון/הודו

בצק עלים

בצל

שום

מלח, פלפל

אבקת מרק פיטריות

אגוז מוסקט

הוראות הכנה

1. מטגנים את הבצל והשום.

2. מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שצבעו משתנה.

3. מוסיפים את התבלינים ומטגנים עוד מספר דקות.

4. חותכים חתיכה גדול מהבצק, מפזרים את הבשר במרכזה ומגלגלים את הבצק כך שנוצרת גלילת בצק ממולאה בבשר.

חורצים חריצים בעובי של הפרוסה הרצויה בגלילה.

5. אופים עד שהבצק נאפה.

המלצה:

כדאי לאכול עם רוטב פיטריות.

בתאבון ובהצלחה!

הערות

המתכון באדיבות מומינאמא

כתבות נוספות