פסטו

חדשות כיפה מיצמיצ 26/10/10 00:00 יח בחשון התשעא

פסטו, צילום: shutterstock
פסטו, צילום: shutterstock

מצרכים

2 צרור / חבילה בזיליקום - עלים בלבד שטופים ויבשים

100 גרם פרמזן - מגוררת אפשר לוותר ואז הפסטו נותר פרווה וגם נשמר לאורך זמן

4 שום (שיניים)

שמן זית לקבלת מחית

2 כפות צנוברים

מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה

מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים (חוץ מהשמן) ומרסקים אותם (בזריזות) למשחה. מוסיפים בהדרגה את השמן, בשיטה הבאה: מוסיפים מעט שמן ומפעילים את המעבד לשנייה או שתיים. עוצרים. מוסיפים שמן, מפעילים לשנייה או שתיים ועוצרים. כך לסירוגין עד שמקבלים את הצמיגות הרצויה - מעין משחה חלקה, רכה ודלילה כמו מיונז. .

הערות

כתבות נוספות