מצרכים
רכים
4 פילה דג בס(אפשר גם דג אחר)
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 כוס כוסברה קצוצה דק
3 כפות נענע קצוצה דק
1 כף פירורי לחם
1חבילה (100 גרם) שקדים גרוס
קליפת מגוררת מ-1 לימון
1/2 כוס שמן זית
1 כפית פלפל גס
1/5 כפית מלח גס
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום 200 מעלות מברישים את התבנית בקצת שמן זית.
מנגבים את הדגים במגבת נייר ומניחים בתבנית עם העור כלפי מטה.
שמים בקערה את יתר החמרים מערבבים ומפזרים את התערובת
מעל פילה הדג ומהדקים.כך שהדג יכוסה לגמרי.אופים 10-15 דקות.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות שמחה יצחק מבשלת