מצרכים
דג
גמבה אדומה
שום
זיתים
עגבניות
גזר
פרוסות תפו"א לא דקות מדי (לא חובה)
אפשר בצל (לא חובה)
לרוטב:
שמן/שמן זית,
פפריקה מתוקה,
פפריקה חריפה,
אב´ שום,
מים
עלי כוסברה טריים (גוש-קטיף, ניצן).
הוראות הכנה
במחבת רחבה שמים גמבה אדומה, שום, זיתים, עגבניות, גזר, הכל כמובן פרוס/חתוך, אפשר פרוסות תפו"א לא דקות מדי, אפשר בצל (תלוי אם את מרוקאית אסלית או לא... מרוקאים- לא שמים.)
שמים על זה את הדגים, ועוד מהירקות, מכינים כוס רוטב מהמרכיבים מערבבים, ושופכים מעל.
מבשלים עד שהדגים מוכנים, לקראת הסוף מוסיפים עלי כוסברה טריים.