דגים חריפים מעולים!

חדשות כיפה פיציפונת 18/01/11 00:00 יג בשבט התשעא

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

4 דגי אמנון

2 עגבניות

3 שיני שום

1 בצל

2 חב´ רסק עגבניות

1 כוס שמן

חצי חב´ כוסברה

חצי חב´ פטרוזיליה

2 כפיות סחוג

פלפל שטה גרוס

מלח, פלפל

פפריקה

מעט מאוד כמון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מניחים את דגי האמנון בתבנית,

מקלפים את העגבניות וחותכים אותם קטן ושמים בקערה,חותכים את הבצל דק דק ומוסיפים לקרעה עם העגבניות חותכים את השום לעיגולים קוצצים את הכוסברה והפטרוזיליה ומוסיפים לקערה יחד עם כל שאר החומרים, שופכים את התערובת על הדגים ואופים כ35- דק´ על חום 270 מע´ עד שנהיה ממש מעט שרוף מלמעלה, ובתאבון!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

4 מנות

המתכון באדיבות חמותי, עם שידרוגים קלים

כתבות נוספות