שניצלונים שווים

חדשות כיפה במחשבה תחילה 16/01/07 00:00 כו בטבת התשסז

מצרכים

2 חזות עוף (לא פרוסים), ליטר שמן, למרינדה: 3/4 כוס רוטב צ´ילי, כף דבש או סילאן, כף חרדל, מעט פפריקה מתוקה ושתי שיני שום כתושות. לציפוי:3 ביצים, שקית פירורי לחם וחצי כוס סומסום.

הוראות הכנה

מפשירים את חזי העוף (אפשר גם

מתכון מחברה טובה.

להשרות במים פושרים בכלי להאצת ההפשרה. חותכים את החזות לפרוסות בגודל אצבע או מעט יותר גדולות, ןמניחים בכלי. שופכים עליהם את כל חומרי המרינדה ומערבבים. משהים לזמן קצר (מינימום רבע שעה וכל המרבה הרי זה משובח).

בינתיים מחממים את השמן בסיר או במחבת עמוקה, טורפים את הביצים בקערה קטנה ובקערה שטוחה שמים את הסומסום והפרורים, טובלים כל חתיכה בביצים הטרופות, ומצפים בתערובת.

זורקים לסיר , מחכים לצבע שחום , מוציאים בזהירות, סופגים את השמן, ומקווים שישאר קצת עד שתשבו לאכול.

הערות

כתבות נוספות