שיפודי פורל בסגנון תאילנדי

חדשות כיפה הנהלת הקהילות 05/04/11 00:00 א בניסן התשעא

מצרכים

4 נתחי פילה פורל לבן

3 כפות רוטב צ´ילי חמוץ פיקנטי

8 עגבניות שרי

8 בצלצלי שאלוט

חצי חציל חתוך לקוביות

3 כפות שמן זית

2 שיני שום כתוש

1 כף גרידת לימון

חצי בקבוק בירה לבנה

3 כפות קורנפלור מלאות

שמן לטיגון עמוק

1 ביצה

קורט מלח

פלפל לבן

הוראות הכנה

מכינים בלילה מכל החמרים למעט הצ´ילי.

חותכים את פילה הפורל מתבלים בבלילה, כך שהקוביות מצופות ברוטב.

משפדים את קוביות הפורל יחד עם עגבניות השרי, קוביטות חצילים והבצלים, ומטגנים בשמן עמוק.

מוציאים ןמניחים על נייר סופג את השיפודים ולאחר מכן מניחים שיפוד במרכז הצלחה ומוזגים מעל רוטב צ´ילי.

מומלץ להגיש בליווי נודלס מוקפץ עם ירקות.

הערות

4 סועדים

המתכון באדיבות באדיבות חוות ´דגי הדן´ בקיבוץ דן

כתבות נוספות