מצרכים
מצרכים:
בצל קטן/חצי גדול
500 גרם בשר טחון
ביצה
1/3 כוס קמח מצה
מלח
פלפל
רוטב עגבניות:
1 רסק עגבניות
מים בכמות של הקופסא של הרסק
אבקת שום
קצת לימון
רוטב בשר:
חצי סיר מים
מלח
פלפל
קוביית תבלין בשר (יש של קנור)
בצל חתוך גס
תפו"א חתוך גס
גזר חתוך גס
הוראות הכנה
לגרד את הבצל/לקצוץ דק ולערבב את כל המצרכים. -לתת לזה להתקשות 5 דקות.
שמים את כל המצרכים של הרוטב בסיר, מערבבים. מדליקים את האש, עושים כדורים מהתערובת של הקציצות ומכניסים לסיר.
זה צריך להיות שעה על האש