קציצות בריאות

חדשות כיפה דובשניה 21/11/07 00:00 יא בכסלו התשסח

מצרכים

חצי קילו בשר טחון

חבילה כוסברה או פיטרוזיליה

ראש שום

תבלינים לפי הטעם

4-5 פרוסות לחם מקמח מלא

כוס בורגול מהסוג הגרוס דק או כוס סולת מלאה או כוס קווקר או כוס עדשים כתומות

לרוטב:

רוטב עגבניות כפי שכל אחד רגיל להכין

הוראות הכנה

לערבב את החומרים לעיסת הבשר.

להוסיף: את אחד מהתערובות ליצור קציצות ולבשל בדרך הבאה:

1. לטגן בשמן

2. ליצור קציצות ולאפות בתנור ,לקראת סוף האפיה כשהקציצות קבלו צבע חום לשפוך עליהם את הרוטב ולהמשיך לאפות עוד 10 דקות

3 לטגן בשמן ואחר כך להכניס לרוטב

4 לבשל רוטב ליצור 2 נקנקיות גדולות ולהכניס לרוטב . בהגשה לפרוס לפרוסות

5. לבשל רוטב ולהכניס כדוריות בשר.

הערות

6 סועדים הקציצות מצויינות, ובעיקר בריאות , לא מרגישים בטעם התוספת.

המתכון באדיבות עצמי

כתבות נוספות