קורקבנים ופתיתים

חדשות כיפה אחת מל"ו 15/09/09 00:00 כו באלול התשסט

מצרכים

2 בצלים קצוצים, קילו קורקבנים, חבילת פתיתים, שמן, מים, מלח גס, פלפל שחור.

הוראות הכנה

מטגנים את הבצלים בשמן. מוספים קורקבנים ומים ולבשל כשלוש שעות. להוסיף חבילת פתיתים מאורכים, פלפל ומלח גס. להוסיף 2 כוסות מים, להרתיח ולהקטין אות האש. לבשל 5 דקות. להשאיר מכוסה 5 דקות. מערבבים להפרדת הפתיתים.

הערות

יצא טעים מאוד!
עצה: לבקש מהקצב לנקות את הקורקבנים, וככה הרבה יותר קל!
פשוט וטעים מאוד!

כתבות נוספות