מצרכים
מצרכים:
5 כפות שמן זית
1\2 כפית טימין
2 עלי דפנה
6 כרעיים מחולקות לשניים
מלח
פלפל
6 שיני שום קצוצות
2 בצלים
ראש סלרי חתוך לקוביות קטנות או 6 גבעולים פרוסים
גזר חתוכים לקוביות קטנות
חופן פטריות שמפיניון מיובשות להניח ל10 דקות במים רותחים
בקבוק יין אדום יבש
פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה
- משחימים את העוף בסיר עם שמן הזית. מוציאים
- מוסיפים לסיר את הבצלים פרוסים ומזהיבים, מוסיפים גזר וסלרי וומשחימים
- מחזירים את העוף לסיר, ממליחים ומפלפלים
- מוסיפים את היין והפטריות ועלי הדפנה וטימין מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה שעה
- מוציאים את כל המוצקים מהסיר, מצמצמים עד להסמכה, מחזירים את כל המוצקים לסיר לחימום