מצרכים
בשר הודו אדום
בצל
שום
קופסת גרגירי חומוס
הוראות הכנה
חותכים את הבשר לקוביות של 2 ס"מ בערך, מאדים בצל ושום קצוצים, מוסיפים תבלינים - לפי הטעם אני שמה פפריקה אדומה, קצת כמון, פלפל שחור, קצת רוטב סויה ורוטב צ´ילי או קטשופ. מוסיפים את הבשר מערבים כדי שהתבלינים ייספגו ומבשלים על אש נמוכה כשעה. מערבבים מידי פעם ובודקים אם יש צורך להוסיף מעט מים. לאחר שהבשר מתרכך, שופכים פנימה קופסת גרגירי חומוס ומבשלים עוד 10 דקות