מצרכים
פירה תפו"א
שמן זית
בצל
בשר (בקר) טחון
תבלינים:
פלפל , אורגנו (לא המון), מלח
אפשר להוסיף זיתים! ו/או צימוקים!
ביצה קשה
ביצה לציפוי
הוראות הכנה
אני אנצל את ההזדמנות להמליץ על המתכון הזה כי ממש אהבתי :
א. מכינים פירה.
ב. מטגנים בשמן זית בצל וכשמזהיב מוסיפים בשר (בקר) טחון
ג. מוסיפים תבלינים: פלפל , אורגנו (לא המון), מלח
ד. אפשר להוסיף זיתים! ו/או צימוקים!
ה. בסוף להוסיף ביצה קשה מגוררת.
ו. עושים שכבות: פירה, בשר, פירה ומעל ביצה טרופה ואופים בתנור. אני שמתי מעל הביצה אורגנו יבש בשביל קישוט.
ממש טעים!