פרגיות ממולאות בריבת בצל

חדשות כיפה א** 17/09/06 00:00 כד באלול התשסו

מצרכים

4 פרגיות באר טוביה או עופיונים

5 בצלים גדולים חתוכים לקוביות

4-6 כפות סוכר

1 כף קארי

כף שטוחה מלח

כפית כורכום

כפית פפריקה מתוקה

כפית ג´ינג´ר טחון (אפשר לוותר)

שמן

הוראות הכנה

ריבת בצל: מאדים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים סוכר, קארי, מלח וג´ינג´ר וממשיכים לבשל עד שהסוכר הופך להיות נוזלי. ממלאים את בטן הפרגיות במעט מריבת הבצל. את יתרת ריבת הבצל מעבירים לתבנית אפייה ומשטחים. מערבבים ½ כוס שמן, כורכום ומעט פפריקה מתוקה ומורחים את הפרגיות. מניחים את הפרגיות בתבנית ואופים כ- 40 דקות בחום של 180 מעלות.

הערות

כתבות נוספות