מצרכים
4 פרגיות באר טוביה או עופיונים
5 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
4-6 כפות סוכר
1 כף קארי
כף שטוחה מלח
כפית כורכום
כפית פפריקה מתוקה
כפית ג´ינג´ר טחון (אפשר לוותר)
שמן
הוראות הכנה
ריבת בצל: מאדים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים סוכר, קארי, מלח וג´ינג´ר וממשיכים לבשל עד שהסוכר הופך להיות נוזלי. ממלאים את בטן הפרגיות במעט מריבת הבצל. את יתרת ריבת הבצל מעבירים לתבנית אפייה ומשטחים. מערבבים ½ כוס שמן, כורכום ומעט פפריקה מתוקה ומורחים את הפרגיות. מניחים את הפרגיות בתבנית ואופים כ- 40 דקות בחום של 180 מעלות.