פילה מושט (אמנון) פשוט

חדשות כיפה Nkamoni 15/11/06 00:00 כד בחשון התשסז

מצרכים

אמנון (מושט)

שום כתוש

שמן זית

אבקת מרק

כוסברה קצוצה

מלח

חוויג´

פירורי לחם

גזר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מערבבים מ-ל-א שום כתוש עם שמן זית, אבקת מרק, כוסברה קצוצה, מלח, ואם רוצים גם קצת חוויג´ (מה לעשות, יש תבלינים שאני פשוט לא יכולה בלעדיהם)

מורחים על הפילה מלמעלה ומלמטה

מניחים בתבנית, מפזרים על כל חתיכה קצת פירורי לחם וקוביות ק-ט-נ-טנות של גזר

והיידה לתנור!

חצי שעה בחום של 180

יוצא א-ל-ו-ה-י!

סליחה, אלוקי...

הערה קטנה דקורטיבית:

אם רוצים מלא רוטב (בשביל החלה) אז שמים את כל החתיכות בתבנית ומוסיפים גם קצת מים.

אני לפעמים- במיוחד אם יש אורחים- מכינה מנות אישיות, שזה אומר שכל חתיכה נסגרת בתוך נייר כסף וככה זה יפה כזה עם החתיכות גזר החמודות (והטעימות) מעל...

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות