מצרכים
אמנון (מושט)
שום כתוש
שמן זית
אבקת מרק
כוסברה קצוצה
מלח
חוויג´
פירורי לחם
גזר
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מערבבים מ-ל-א שום כתוש עם שמן זית, אבקת מרק, כוסברה קצוצה, מלח, ואם רוצים גם קצת חוויג´ (מה לעשות, יש תבלינים שאני פשוט לא יכולה בלעדיהם)
מורחים על הפילה מלמעלה ומלמטה
מניחים בתבנית, מפזרים על כל חתיכה קצת פירורי לחם וקוביות ק-ט-נ-טנות של גזר
והיידה לתנור!
חצי שעה בחום של 180
יוצא א-ל-ו-ה-י!
סליחה, אלוקי...
הערה קטנה דקורטיבית:
אם רוצים מלא רוטב (בשביל החלה) אז שמים את כל החתיכות בתבנית ומוסיפים גם קצת מים.
אני לפעמים- במיוחד אם יש אורחים- מכינה מנות אישיות, שזה אומר שכל חתיכה נסגרת בתוך נייר כסף וככה זה יפה כזה עם החתיכות גזר החמודות (והטעימות) מעל...
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן