פילה ברבוניה עם טפנד

חדשות כיפה אחת מל"ו 08/12/09 00:00 כא בכסלו התשע

מצרכים

פילה ברבוניות, חצי כוס שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, מלח, פלפל שחור טרי, 2 גבעולי טימין, 2 גבעולי רוזמרין, 3 כפות טפנד.

הוראות הכנה

מערבבים את השמן, מיץ הלימון, המלח והפלפל. מניחים בכלי את גבעולי הטימין והרוזמרין ועליהם את פילה הדגים למשך כשעה. מוציאים את הדגים מהכלי ושמים על תבנית תנור. מורחים שכבה דקה של טפנד ומכניסים לגריל חם 2 – 3 דקות.

הערות

מתכון מעולה. הדגים יצאו רכים וטעימים מאוד! שווה!

כתבות נוספות