מצרכים
7 חתיכות פילה אמנון בואקום
חופן חומוס גרגירים (שהושרו במים)
4 פלפלים חריפים אדומים פרוסים
1 גמבה
ראש שום
כוסברה קצוצה
תבלינים: כף גדולה פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה
חצי כפית כרכום
כף מלח
כף רסק עגבניות
כוס שמן
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
בסיר סוטאג לפרוס את הפלפלים מעליהם השום חצי מכמות הכוסברה והחומוס
מניחים את הדגים
מערבבים את כל התבלינים עם השמן יוצקים מעל הדג ומוסיפים את הכוסברה שנותרה מעל הכל מים לפי הצורך בערך שתי כוסות
להניח על אש גבוהה ואחרי רתיחה להנמיך לעוד חצי שעה
יוצא מעדן לשבת
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן