פילאף הודו

חדשות כיפה שדכנית ותיקה 22/09/09 00:00 ד בתשרי התשע

מצרכים

עשוי מבשר הודו תחתון או בשר בקר, בסיר בישול שטוח.

מצרכים:

500 גרם הודו חתוך לקוביות קטנות, כף רוטב סויה, כפית דבש, כפית מיץ לימון,כפית סוכר, חצי כפית קנמון, פלפל, מלח, פפריקה אדומה, 2 בצלים בינוניים, חתוכים לקוביות קטנות. כף מרגרינה, 2 כפות שמן, גמבה בינונית חתוכה, פלפל קליפורני חתוך, 50 גרם צימוקים, 3 גזרים מרוסקים בפומפייה גסה, כוס אורז רחוץ ויבש, כוס וחצי מים רותחים, 2 כפיות מרק עוף, מלח ופלפל.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מתבלים את הבשר החתוך. בוחשים היטב. מעמידים לספיגת הטעם למשך שעתיים – שלוש. מחממים שמן ומרגרינה ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את הנוזלים של הרוטב, את הפלפלים ומבשלים בכלי סגור על להבה נמוכה בערך חצי שעה, עד שהבשר רך. מפזרים מעל לתבשיל את הצימוקים והגזר, עליהם מוסיפים את האורז. מערבבים אבקת מרק עם מים רותחים ויוצקים לתוך התבשיל. מביאים לרתיחה ומשפרים את הטעם. מבשלים על להבה נמוכה כ-25 דקות.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות