מצרכים
עוף מחולק לחלקים.
כוס עדשים שטופים ומסוננים.
בצל קצוץ.
עגבניה חתוכה לפרוסות.
כף א.מרק.
קורט קינמון (לא התבלבלתי).
כוס וחצי מים.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
לטגן את הבצל.
כשהבצל מזהיב להוסיף את העוף ולטגן משני הצדדים.
כשהעוף מטוגן להוסיף את הקינמון.
להוסיף את העדשים ועליהם את העגבניה.
להוסיף א.מרק ואת המים.
להרתיח ולבשל חצי שעה על אש נמוכה או עד שהעוף והעדשים מתרככים.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות מתכון של חמותי