עוף ואורז מלא בתנור

חדשות כיפה מאמינהכלטובה 03/08/09 00:00 יג באב התשסט

עוף ואורז, צילום: shutterstock
עוף ואורז, צילום: shutterstock

מצרכים

1 כוס אורז

כרעיים עוף

מלח

פפריקה

וכל תיבול שאוהבים

הוראות הכנה

(אפשר גם עם אורז לבן)

בוררים כוס אורז מלא ומשרים לילה בתוך מים (באורז לבן לא צריך להשרות).

מסננים את המים בבוקר מהאורז ושוטחים על תבנית.

מפזרים מעט מלח.

מתבלים כרעיים במה שרוצים (פפריקה, מלח, מעט שמן, כורכום, כמון- בקיצור, מה שבא - אפשר להתפרע).

מניחים את חלקי העוף על האורז כך שיכסה היטב את האורז מכל הכיוונים.

שופכים *המון* מים! שימלא עד כמעט מעל לעוף.

מכניסים לתנור, לא מכוסה, למשך כשעה וחצי בחום של 180 מעלות - עד שהמים נספגים.

הערות

ל-4 סועדים בכיף מעולה!!!

כתבות נוספות