עוף בשום ושמן זית

חדשות כיפה בחופשת לידה 15/08/06 00:00 כא באב התשסו

עוף בשום ושמן זית, צילום: shutterstock
עוף בשום ושמן זית, צילום: shutterstock

מצרכים

עוף מחולק

10 שיני שום לא קלופות

2 שיני שום כתוש

שמן זית לפי הטעם

3 בצלים חתוכים לרבעים

2 עגבניות פרוסות

קינמון לפי הטעם

אגוז מוסקט

פפריקה מתוקה

טימין

מלח / פלפל שחור

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

1. משרים את העוף למשך לילה בשמן זית ומעט שום כתוש.

2. מפזרים בתבנית את שיני השום השלומות , עליהן מניחים את העוף.

3. מפזרים על העוף ובצדדיו את הבצל והעגבניות.

4. מערבבים בקערית שמן זית , מעט שום כתוש , קמצוץ קינמון, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור ,

5. זורים הכל מעל העוף מכניסים לתנור מכוסה ב-200 מעלות לשעה ועוד חצי שעה לא מכוסה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות