עוף בריבת משמשים

חדשות כיפה אמא רוסיה 28/05/08 00:00 כג באייר התשסח

מצרכים

4 כרעי עוף

2 בצלים גדולים, קלופים וחתוכים לשמיניות

6 שיני שום קלופות וחצויות

4 גזרים קלופים וחצויים

4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחצויים

שני שליש כוס ריבת משמש (אפשר להחליף בדבש)

שליש כוס רוטב סויה

חצי כוס מרק עוף (ברור שמאבקה)

מלח ופלפל שחור גרוס

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

אופן ההכנה

1. מלהיטים סיר כבד על האש ומטגנים בו את כרעי העוף משני הצדדים ללא שמן (העוף יפריש שומן בעצמו). מוציאים לקערה.

2. מזהיבים בשומן שנותר בסיר את הבצל והשום (אם ממש חסר שומן, אפשר להוסיף עוד שתי כפות שמן).

3. מוסיפים את כל החומרים (כולל הכרעיים המוזהבים) לסיר, מערבבים ומביאים לרתיחה.

מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים שעה על אש קטנה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

המתכון באדיבות גיל חובב

כתבות נוספות