מצרכים
ניקח כמויות ל-6 כרעי עוף.
1 בצל גדול
2 תפו"א בינוניים
4 גזרים
1 פלפל מכל צבע
פטריות - כמה שרוצים
הוראות הכנה
לטגן בצל
להוסיף את חתיכות העוף עד שהעוף משחים.
לחתוך ירקות (איזה שרוצים ואוהבים) אני בד"כ שמה:
תפו"א, פלפלים בכל הצבעים חתוכים לרצועות, פטריות טריות, גזר.
לאחר שהעוף השחים לפזר את כל הירקות מעל העוף.
לטבל - מלח, כמון, כורכום, מעט פפריקה, אגוז מוסקט.
להוסיף מים ולבשל על אש בינונית עד שהירקות והעוף מוכנים.