עוף ביין על הכיריים

חדשות כיפה מיצמיצ 10/06/11 14:55 ח בסיון התשעא

עוף ביין, צילום: שאטרסטוק
עוף ביין, צילום: שאטרסטוק

מצרכים

כרעיים מחולקים לתבל במלח ופלפל ולטגן להשחמה קלה

1 בצל פרוס להזהיב במעט שמן

להוסיף:

1 גזר חתוך לקוביות

גבעול סלרי פרוס דק

סלסלת פטריות פרוסות דק או פטריות מיובשות

3-4 שיני שום

לטגן כ-5 דקות

להוסיף את העוף

+

1/2 1 כוסות יין אדום יבש

1 כוס מרק

לתבל בטימין ומעט רוזמרין

לבשל עד שמצטמצם ב-50% כשעה וחצי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות