עוף, אורז וירקות בתבשיל עתיר ואריאציות

חדשות כיפה אחת מל"ו 18/11/09 00:00 א בכסלו התשע

מצרכים

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מערבבים בקערה: סויה, פפריקה, שום כתוש. משרים בזה חלקי עוף.

בזמן ההמתנה בפיירקס גדול מניחים: הרבה טבעות של בצל מטוגן שחום (2 בצלים או יותר). מעל מפזרים (על כל השטח של הפיירקס): 2 כוסות אפונה קפואה/ פטריות חתוכות/ גרעיני תירס קפוא/אפונה וגזר/תרד או הכל יחד (או פחית שימורים). כוס אורז (לא מבושל, לא שטוף). מסדרים מעל את חלקי העוף (אם נשארה המרינדה שלו, אז גם לשפוך לתוך הפיירקס). שופכים על הכל 2 כוסות מים רותחים [לדעתי עדיף קצת יותר)] מעורבבים עם כף אבקת מרק בצל וכף אבקת מרק עוף. מכסים היטב. שולחים לתנור שעתיים ב 180 מעלות.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כשרוצים ארוחה שלמה במעט עבודה...
כשרוצים ארוחה שלמה במינימום מאמץ....
כשרוצים ארוחה שלמה בלי ללכלך הרבה כלים
ושגם יהיה טעים מאוד! זה המתכון!

כתבות נוספות