נסיכת הנילוס בתנור

חדשות כיפה אושר ושמחה 15/11/06 00:00 כד בחשון התשסז

מצרכים

פילה נסיכת הנילוס

מיץ לימון

בצל

גמבה

רסק עגבניות

תבלינים

שום

כוסברה

הוראות הכנה

לסחוט מיץ לימון על הדג ולהשרות ל-20 דקות.

לטגן בצל ואח"כ להוסיף גמבה.

לאדות את הכל עד שהגמבה מתרככת.

להוסיף רסק עגבניות, תבלינים ושום ולבשל הכל ביחד.

להניח את הדג בתבנית חסינת חום ולשפוך מעל הדג את כל מה שהכנו במחבת. לפזר מעל כוסברה, לעטוף בנייר כסף ולהכניס לתנור.

הערות

כתבות נוספות