מצרכים
הוראות הכנה
כשעובדים עם ווק- עובדים על אש גבוהה ומאוד מאוד מהר.
לפני שמתחילים מכינים את כל המצרכים שיהיו זמינים לפי סדר העבודה. (לדוג´ אני מסדרת בקערה עפ"י סדר הפוך- הכי למטה את הנבטים והפטריות, והכי למעלה את הגזר והבצל ורק שולפת לפי הסדר)
הכי חשוב- כל הזמן לערבב (עם כף עץ) זו ההקפצה בעצם.
אני עובדת לפי הסדר הבא פחות או יותר (אפשר להוסיף/להוריד רכיבים):
שמן
רצועות בצל
רצועות גזר
לערבב 3-4 דקות תוך כדי הוספת מעט רוטב סויה ומעט מעט מהג´ינג´ר.
פרוסות שום
רצועות פלפלים
רצועות קישוא
פטריות טריות
מלח
פלפל שחור
ג´ינג´ר
סויה (בלי להתקמצן ובלי להגזים)
צ´ילי מתוק (אני מוסיפה אותו במקום דבש)
נבטים
נודלס
לערבב הכול טוב.
ולפזר מעל שומשום לסיום.
אם רוצים להוסיף רצועות חזה עוף - עוד לפני ההקפצה חותכים לרצועות ומטגנים קלות ("סוגרים" את העוף אבל להזהר לא לייבש). מעבירים לנייר סופג ומוסיפים למחבת לפני התיבול העיקרי.
בהצלחה.