מצרכים
כרעיים
קופסא חצאי אפרסקים משומרים
בטטות
בצל
אבקת מרק בצל
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
צריך כלי עמוק עם מכסה.
שמים את חתיכות העוף בכלי, מפזרים ביניהם ומעליהם חצאי אפרסקים משומרים, ובטטות חתוכות בגודל של חצי תפוז בערך. מפזרים גם חצאי בצל.
במיקסר מערבבים טוב טוב חצי כוס ממיץ האפרסקים, עם ארבע-חמש כפות א. מרק בצל.
מפזרים על הכל ואין צורך לערבב.
אופים ב-150 מעלות כזעה וחצי.
המתכון באדיבות חמי וכשהוא מגיש אותו הוא שם לכל אחד על הצלחת עוף, אפרסק, בטטה טבצל. חגיגה בצלחת!
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן