מצרכים
קילו חזה עוף טחון.
3-4 בצלים גדולים
5-6 שיני שום,
רוטב טריאקי או סויה וצ´ילי
הוראות הכנה
מכינים עיסה לקציצות - אני משתמשת בדרך כלל בחזה עוף טחון.
ל-1 ק"ג בשר מאדים 3-4 בצלים גדולים חתוכים גס (רבעי פרוסות) עם 5-6 שיני שום פרוסות עד שמזהיב, מוסיפים תיבול לפי הטעם אני מוסיפה רוטב טריאקי או סויה וצ´ילי בתהחלה ללא מים בכלל יוצרת כדורים מהבשר ומניחה בסיר וסוגרת. מבשלים כחצי שעה ובמהלך הבישול צריך לוודא שיש מספיק נוזלים - אם חסר להוסיף מעט מים . להפוך את הכדורים במשך הבישול.
אפשר להקפיא.