טבית -חמין עירקי

חדשות כיפה מיצמיצ 07/10/08 00:00 ח בתשרי התשסט

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 עוף שלם

1 קילו אורז

3 עגבניות בשלות

2 בצלים קצוצים

100 גרם רסק עגבניות

מלח פלפל

תבלין בהרט – התחלתי להשתמש בבהרט – תבלין מעולה

הל טחון – לא שמתי

קמצוץ קינמון

הוראות הכנה

מאדים את הבצל במעט שמן, מוסיפים עגבניות קצוצות ומאדים עד שהן מתרככות.

מוסיפים רסק ותבלינים מערבבים היטב.

מוסיפים את האורז השטוף וכוס מים מבשלים תוך עירבוב עד שהמים נספגים, מכבים את האש.

שמים במרכז את העוף.

אפשר להוסיף תפוחי אדמה קלופים מתובלים במלח ופלפל.

אני מניחה מעל נייר אפייה ומעליו ביצים.

מכניסים לתנור מחומם לחום 200 מעלות לחצי שעה.

מנמיכים את החום ל-100 מעלות ומשאירים לכל הלילה.

הערות

כתבות נוספות