חזה עוף ממולא בפטריות

חדשות כיפה אחת מל"ו 20/11/08 00:00 כב בחשון התשסט

מצרכים

בצל,

חבילת פטריות שמפניון טריות,

קילו חזה עוף,

קמח,

ביצים,

פירורי לחם.

מעט שמן.

קצת רוטב סויה,

תבלין עוף בגריל, או לפי הטעם.

הוראות הכנה

קוצצים את הבצל ומטגנים אותו.

מוסיפים פטריות. מתבלים לפי הטעם. אפשר גם מעט א´ מרק פטריות.

מבשלים עד שמבושל ואין נוזלים.

מצננים.

את חזה העוף פורסים כמו לשניצל לפרוסות דקות. בכל פרוסה שמים בערך כף מלית ומגלגלים. טובלים כמו שניצל, בשלוש קערות שונות לפי הסדר: קמח, ביצים ופירורי לחם. אפשר להוסיף רוטב סויה או חרדל לביצים ותבלינים לפי הטעם לפירורי הלחם.

מצופפים בתבנית.

שמים מעט שמן למעלה ואופים כעשרים דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

הערות

יוצא טעים מאוד ורך מאוד!

כתבות נוספות