חזה עוף בפטריות ויין

חדשות כיפה אושר ושמחה 27/09/06 00:00 ה בתשרי התשסז

מצרכים

2 בצלים חתוכים לקוביות

1 סלסלת פטריות שמפניון פרוסות

1/2 כוס יין יבש לבן או אדום

3 כפות אבקת רוטב פטריות או מרק פטריות

2 חזות עוף חתוכים לרצועות

מלח ופלפל

הוראות הכנה

מטגנים את הבצלם בשמן עד שהם מזהיבים קלות.

מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהנוזלים מתאדים.

מוסיפים את היין ומבשלים על אש גבוהה עד שרוב הנוזלים מתאדים (שתשאר בערך כף אחת של נוזלים).

מוסיפים את רוטב הפטריות ומערבבים. מוסיפים כוס וחצי מים ואת רצועות חזה העוף ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל ומכסים. מנמיחים את האש ומבשלים כ-20 דקות עד שהרצועות מתבשלות היטב.

מעולה להגיש עם אורז.

הערות

המתכון באדיבות "אורחת לשבת" אביגיל מייזליק

כתבות נוספות