מצרכים
חזה עוף אחד (עם שני הצדדים)
2 בצלים
3 כפות סילאן
1 כוס מים רתוחים
1 כף אבקת מרק פטריות
1 קופסת פטריות פרוסות
מלח, פלפל
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מנקים את העוף ופורסים לנתחים בגודל שאוהבים. מוסיפים 3 כפות סילאן, מלח ופלפל לפי הטעם, ומשרים מס´ דקות.
קוצצים את הבצלים ומטגנים עד שמזהיב, מוסיפים את הפטריות ומטגנים. מערבבים את אבקת המרק עם המים רותחים ומוסיפים פנימה.
מוסיפים את רצועות העוף ומבשלים עד שמוכן והנוזלים מסמיכים.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן