חזה עוף בסילאן עם בצל ופטריות

חדשות כיפה טליטלי 27/04/10 00:00 יג באייר התשע

מצרכים

חזה עוף אחד (עם שני הצדדים)

2 בצלים

3 כפות סילאן

1 כוס מים רתוחים

1 כף אבקת מרק פטריות

1 קופסת פטריות פרוסות

מלח, פלפל

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מנקים את העוף ופורסים לנתחים בגודל שאוהבים. מוסיפים 3 כפות סילאן, מלח ופלפל לפי הטעם, ומשרים מס´ דקות.

קוצצים את הבצלים ומטגנים עד שמזהיב, מוסיפים את הפטריות ומטגנים. מערבבים את אבקת המרק עם המים רותחים ומוסיפים פנימה.

מוסיפים את רצועות העוף ומבשלים עד שמוכן והנוזלים מסמיכים.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות