מצרכים
חזה
שמנת פרווה (לא מתוקה)
קופסאת פטריות
בצל
קמח
מל"פ
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
לתחוך את החזה לפרוסות דקות כמו לשניצל, לטבול בקמח ולטגן (לא בשמן עמוק).
לטגן 2 בצלים-רצועות, להוסיף את הפטריות.
להוסיף שמנת פרווה, מלח פלפל. כשיבעבע להוסיף את החזות, רבע שעה על אש קטנה.
הרוטב יוצא סמיך, טעם מתוק וטעים מאוד.
תוספת אורז או תפו"א אפוי.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן