גלילת בשר בחרדל ודבש

חדשות כיפה משתדלת תמיד 21/09/06 00:00 כח באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

2 ק"ג בשר כתף בקר קשור לגלילה.

1 כף חרדל דיז´ון

1כפית גרגירי חרדל

1 כפית פלפל שחור גרוס

2 כפות שמן זית

10 שיני שום כתושות

1 בצל חתוך לרצועות

2 כפות דבש

הוראות הכנה

מפשירים את גלילת הבשר ושוטפים היטב.

מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות ומניחים את הגלילה על נייר כסף.

בקערית מערבבים את יתר החומרים. מורחים את הבלילה לאורך הגלילה ובצדדים. מכסים בנייר כסף סביב הגלילה אך לא צמוד לבשר.

מניחים את הגלילה העטופה בכלי חסין אש ואופים כשעה וחצי עד שעתיים עד שהבשר מתרכך.

מגישים חם יחד עם הרוטב שנוצר במהלך האפיה.

הערות

כתבות נוספות