אסאדו בחרדל ודבש

חדשות כיפה חייבת להגיב 19/09/06 00:00 כו באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1.5 קילו אסאדו

גזר

ראש סלרי

תפו"א

בטטה

פטריות

כוס מרק בשר

כוס יין אדום

4 כפות רסק עגבניות.

חרדל

דבש.

הוראות הכנה

משחימים בסיר גדול עם מעט שמן 1.5 קילו אסאדו

מוסיפים קצת גזר, ראש סלרי ואפשר גם תפו"א, בטטה, פטריות וכו´

אחרי טיגון קצר מוסיפים כוס מרק בשר (לא היה לנו אז הוספנו מים חמים עם קצת אבקת מרק עוף), כוס יין אדום ו-4 כפות רסק עגבניות.

מבשלים על אש נמוכה שעתיים וחצי.

מוציאים את הבשר ושמים בתבנית.

מושחים בתערובת של חרדל ודבש.

שמים בגריל כ-20 דקות עד שמשחים.

מגישים עם הרוטב והירקות.

הערות

כתבות נוספות